Suosikki sisustustuotteet juuri nyt | SELKEÄSTI KAUNISTA

Suosikki sisustustuotteet juuri nyt


Vielä on monella myymälällä tammiale käynnissä. Itse uskaltauduin tilaamaan muutaman tuotteen itsellenikin, ja onhan niitä tultu harkittuakin jo hetken aikaa. Teen näistä erikseen vielä oman postauksen, kunhan kaikki paketit ovat saapuneet onnellisesti perille. Edellisessä postauksessa näkyikin jo muutama makuuhuoneen uutuus, voit kurkata sinne tästä! :-)

Itse olen laittanut merkille, miten tietyt tuotteet tulevat aina suosioon ja kehittyvät täten vuoden trendiksi. Näissä on vain yleisesti harmillisinta se, ettei hankinta ole oma ahaa elämys tai unelmoitu tuote. Se vain yksinkertaisuudessaan näyttää niin kivalta ja täydellisesltä inspiskuvassa. 

Teen koonnin eri verkkokaupoista ja eri merkeiltä tämän hetken lempituotteista. Postausta ei ole kaupallistettu, vaan perustuu juuri omiin suosikkituotteisiin! Mukana on myös muutama design juttu, jotka ovatkin jo toteutuksen alla. Miusta on kiva haaveilla eri tuotteista ja ajan mittaan kenties hankkia ne. Inspiroidun erilaisista muodoista ja pelkistetystä olemuksesta.

Mutta nyt laitan koosteen tuotteista, jotka ovat suosikkejani!

 1. Menu Tribeca valaisimet

Nämä valaisimet ihastuttavat yksinkertaisella muotokielellään ja väreillään. Oma suosikki on Tribeca sarjan Franklin, jota olen unelmoinut jo pitkään.

KUVA: FINNISH DESIGN SHOP

2. Hakola Lempi hylly

Tämän hyllyn tilasinkin joulun tienoilla. Hyllyn muotokieli on mielenkiintoinen ja siro. Tämä pääseekin sohvan päälle. Tähän hyllyyn ihastuin Talostakoti blogissa, jossa se koristaa olohuoneessa. Aivan ihana yhdistelmä!

KUVA: HAKOLA

3. Showroom Finland Mixrack

Showroom Finlandin Mixrack sarja on Tapio Anttilan käsialaa. Tuotteet ovat siroja ja sopii moneen eri sisustustyyliin. Itselle olen ihaillut kenkä- ja lehtitelinettä, jotka menisi kävisi myös tuleviin asuntoihinkin. Tilasin meidän eteiseen Hakolan Moon rahin, mutta se siirtyi käytännönseikkojen vuoksi olohuoneeseen. Eteisessä olisi naulakon alla tyhjätila esimerkiksi sirolle kenkätelineelle.

KUVA: KALUSTE MARSALKKA
Jotenkin listaan eri luokkiin sisustushaaveet ja suosikkituotteet. Sisustushaaveisiin vaaditaan pitkää penniä, mutta suosikkituotteita voi hankkia myös pienellä budjetilla. Haaveet on minulle pitkän aikavälin toteutuksia.

Onko teillä joitakin suosikkituotteita, jotka ovat vakavasti harkinnassa?

Veera.H

Lue myös:

Vinkit toimivaan eteiseen
Kesäpaikan valmis sisustus


SHARE:

2 kommenttia

  1. Tuo pyöreä hylly on tosi nätti! Mä oon jo pitkään ihaillu pyöreitä peilejä *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin ja sen sirous viehättää! Meiltä löytyy eteisestä norjasta ostettu pyöreä peili, ja on ollut meillä kyllä ihailunsa värtti. :)

      Poista

Haku

Blog Design Created by pipdig