Tervetuloa: Vinkit toimivaan eteiseen | SELKEÄSTI KAUNISTA

Tervetuloa: Vinkit toimivaan eteiseen



 
Ensimmäistä kertaa blogissa pääsen esittelemään meidän asunnon sisääntuloa! Eteisen vastapäätä on kylpyhuone, joka on osoittautunut enemmän kuin hyväksi koiran rapatassujen kanssa. Tässä asunnossa eteinen on jätetty tilavaksi ja johdonmukaiseksi, joka johtaa loppujen lopuksi keittiö-olohuoneeseen.

Kaksion eteinen on yllättävän tilava. Aikaisempien asuntojen eteiset olivat jätetty ahtaiksi. Luksusta tuo myös eteisen senkki, jonne meidän kolmen tavarat mahtuvat mainiosti. Pieniä projekteja eteisessä vielä on. Helppohoitoinen matto pitäisi löytää ulko-ovesta kylpyhuoneeseen olevalle käytävälle. Monissa blogeissa on otettu esille VM-carpetin Elsa mattoa, johon täytyykin tutustua.




Alkuviikolla löysin kukkakaupasta viininpunaisia heiniä. Ihastuin näihin heti ja paikkakin oli näille mietitty valmiiksi jo entuudestaan. En ole hirmuinen sesonkisisustaja, mutta pienillä asioilla saa luotua fiilistä. 

Vinkit toimivaan eteiseen

  1. Säilytystilan tarve on eteisessä suuri. Hanki naulakko, johon mahtuu useampikin vaate. Samalla tila pysyy siistinä.
  2. Hanki lipasto tai senkki, johon voi järjestää avaimet, lompakon, pipot ja lapaset. 
  3. Aseta istuin, johon on mukava istua ja solmia kengännauhat.
  4. Sijoita mattoon, joka on helppo imuroida ja pitää puhtaana.
  5. Hanki kokovartalopeili, josta on helppo vilkaista ennen lähtöä. Meillä peili on liukuovikaapiston yhteydessä. 



Tilasin Habitare messujen aikaan Hakolalta Moon rahin. Tämä pääsi väripilkuksi eteiseen. Eteisemme suurin miinus on sen pimeys. Auringonvaloa saadaan nauttia alkuillasta vain vähän aikaa, joten muutaman viherkasvin olenkin onnistunut tappamaan.

Terkuin,





SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig