2020 | SELKEÄSTI KAUNISTA

2020



Joulut on vietetty ja uusi vuosi kääntynyt. Kulunut vuosi oli monella tapaa silmiä avaava ja siihen mahtui paljon uutta. Blogini täytti vuoden viime vuoden lopussa, vuoden mittaiset opinnot alkoivat ja ehkä eniten elämää mullistavinta oli toisen koiran saapuminen. 

En ole koskaan harrastanut uudenvuoden lupauksia, mutta minusta on kiva antaa itselle tavotteita. Tänä vuonna teen poikkeuksen lupauksien kanssa, sillä minusta on ihanaa aloittaa asiat puhtaalta pöydältä. Kirjoittelen alemmaksi tarkemmin, mitä toivon vuoden tuovan.

Tuleva vuosi somessa

Olen miettinyt tovin sitä, mihin suuntaan haluan blogiani viedä. Tulenkin tänä vuonna tekemään entistä enemmän lifestyle aiheisia postauksia sisustusta unohtamatta. Ajatuksissa on myös ollut tehdä muutama pihistä, panosta ja satsaa postaussarja, jossa vertaillaan eri tuotteita eri hintaluokista. Pyydänkin teitä kommentoimaan alle, minkälaista sisältöä toivotte tänä vuonna tulevan!!

Uusien aiheiden lisäksi tulen tihentämään postausväliä. Ilmoitan kuun lopussa tarkemmin postaustiheydestä ja -päivistä.

Blogi siirtyy myös entistä enemmän instagramin puolelle. Instagramiin päivitän enemmän live- ja kuvamateriaalia, tuotesuosituksia, alepoimintoja ja muuten vain arkisia asioita. Pyrin myös luomaan inspiraatioita moneen elämäntilanteeseen.

Selkeästi Kaunista instagramiin pääset tästä!



Koti

Tämä vuosi tulee olemaan monella tapaa jännittävä. En osaa ollenkaan veikata, asummeko tässä asunossa tämän vuoden vai emme. Kaikki riippuu opiskelupaikan saamisesta. Lähtökohtana on kuitenkin se, että jossain vaiheessa joudumme muuttamaan uuteen kaupunkiin unelman perässä.

Vaikka mahdummekin asumaan kahdestaan 50 neliössä,  tavoitteena olisi hankkia asunto, jossa on tarpeeksi tilaa kasvaa ja elää. Kaksi koiraa vievät yllättävän paljon tilaa, vaikka pieniä ovatkin. Kaikesta huolimatta tahdon, että meillä on jokaiselle vaihdoehdolle suunnittelma valmiina, vaikka kotikaupungista joutuisikin muuttamaan.

Terveys ja elämä

Toivottavasti tulevana vuotena saa pysyä terveenä. Viime vuonna aloin jo panostamaan uusiin ruokailutottumuksiin ja tätä aijon ehdottomasti jatkaa ja kehittää myös tänä vuonna. Olo on tuntunut huomattavasti pirteämmältä ja energisemmältä. Oon miettinyt jonkin valmennuksen hankkimista, mutta sitä oikeaa valmennusta pitää vielä etsiä (suosituksia otetaan vastaan).

Edellelliseen vuoteen kuului myös muutama eläinlääkäri käynti, joten toivottavasti tämä vuosi olisi eläimilläkin terveempi.

Maaliskuussa häämöttäisikin yhteishaut ja keväällä pääsykokeet. Sisustussuunnittelu opinnoissa riittää monia projekteja ja vierailuja eri yrityksiin. Työkuvioitakin on pyöritelty ja omaa liikeidea onkin jo jotenkin paletissa. Tälläisillä haasteilla lähetään tulevaan vuoteen.

Terkuin,
Veera.H

Lue myös:

Ohjeet kattovalaisimen siirtoon
Kurkistus tulevaan talven sisustukseen
Olohuoneen pehmeät värit






SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig