Sisustusvierailu siskon luona | SELKEÄSTI KAUNISTA

Sisustusvierailu siskon luona
Viikonloppuna päätin kävellä kameran kanssa siskon luokse. Sain vihdoin luvan käydä kuvausvierailulla siskoni Iitun luona. Meillä erikoisinta on se, että matka toisen luokse on vain kortteli. Korttelin varrelle mahtuu monen eri vuosikymmenen kerrostaloja, mutta melkein kaikista niistä on ihana puistonäkymä. Talo on 50-luvun kerrostalo kaksio, joka on päivitetty tähän päivään noin vuosi sitten.

Makuuhuoneessa on maalattu korosteseinä, jonka sävy on Tealblue. Makkarissa on muutoin käytetty valkoisen ja beigen yhdistelmiä. Sängyn päällä lähes aina koristaa Marimekon koristetyynyt ja joululahjaksi antamani Kaunisteen Orvokki tyynynpäällinen. Lattialla on sukulaisilta saatu räsymatto.

Vierailemme viikoittain ja yleensä useamminkin toistemme luona. Yleensä vain tuppaudutaan jommankumman luokse kylään.Vanhempani päättivät ostaa vuosi sitten sijoitusasunnon, johon siskoni muutti remontin valmistuttua.  Joensuussa ei ole ollenkaan vanhoja 20 - 30-luvun taloja, jotka ovat meidän molempien mieleen. Siskoni asuu 50-luvun kerrostalossa, jossa on kuitenkin ripaus tätä tunnelmaa.


Siskolla on se periaate, että uusia tuotteita ostetaan silloin, jos vastaavaa ei käytettynä löydy.


Asunnossa on keskiössä vanhat Billnäs huonekalut ja olohuoneen keskellä on meidän entinen Vm-carpetin silkkitie matto. Nämä sopii erinomaisesti vanhaan kerrostalo miljööseen. Myös suurin osa huonekaluista on käytettyjä jo entuudestaan. Iitulla on se periaate, että uusia tuotteita ostetaan silloin, jos vastaavaa ei käytettynä löydy. Siskon sisustustyyli on omaani hieman maskuliinisempi ja sisustuksessa näkyykin patinoitunut Billnäs sarja.Saankin usein kysymyksiä tai facetime puheluita mikä minun silmään kävisi minnekkin. Asunnon sisustus ei ole todellakaan vielä valmis, vaan se rakentuu sinne pala palalta.

Koti on läpitalon kaksio, johon mahtuu kaikenkaikkiaan n. 56 neliötä. Keittiö nurkkaus jää heti eteisestä vasemalle ja olohuone avautuu eteisen jälkeen vasemalle. Vanhojen talojen pohjaratkaisut ovat minulle mieleisiä. Ne on avaria ja yleensä niihin ei jää hukkatilaa.

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille!

Veera.H

Lue myös:

Pintamateriaalien valintaopas
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig