Olohuoneen pehmeät värit | SELKEÄSTI KAUNISTA

Olohuoneen pehmeät värit



Tänä vuonna minua on alkanut kiehtomaan murretut maanläheiset sävyt. Niiden ympärille on ollut helppo tuoda myös muita värejä ympärille. Valoisana vuodenaikana on mukava kaivaa kaapista kirkkaita tyynynpäällisiä, mutta taas lähentyvä pimeys on vallannut osittain mielen. Edellisessä postauksessa paljastin, etten ole kummoinen kausi sisustaja. Tykkään kuitenkin eri sävyillä tuoda sesonkiin tuomaa fiilistä.

Olohuoneessa meillä on Annon Rae matto. Tähän mattoon ollaan oltu todella tyytyväisiä ja matto on myös mieleinen pienelle karvakaverille. Matolla on myös ollut merkitys sävyjen muodostumisessa, koska onhan se yksi katseenvangitsija.



Ostan joka viikko aina uuden kukkakimpun kotiin. Otin edellisestä kimpusta kaksi laukka leikkokukkaa pieneen Marimekon maljakkoon. Näissä nousee hennosti esille itselle mieluisia sävyjä, vaikka ovatkin jo hieman nuukahtuneita. Nämä onkin tarkoitus antaa täysin kuivahtaa ja kasvattaa omaa kuivakukka kokoelmaa.

Itsessään valkoinen huone antaa vapaat kädet luoda ympärille mieluisan kokonaisuuden. Vaikka meilläkin olisi mahdollisuus maalata huoneita, olemme päättäneet satsata kokonaan täysin omaan kotiin. Harkinnassa on ollut tovin jo paljon sirompi sohva. Tämäkin päästään toteuttamaan sitten suurempien neliöiden äärellä.




Minulle tärkeintä on hankkia ajattomia huonekaluja ja tekstiilejä. Näin ne kestävät aikaa ja voi ottaa uudelleen käyttöön ajan mittaan. Yksi lemppari asia on Marimekon Basket tyynynpäällinen. Tämä on yksi vakkari valinta tilaan kuin tilaan.

Näkyykö teillä lämpimät syksyn sävyt kodissanne?

Lue myös:

Meidän uusi kesäpaikka
Mökin sisustuksen lopputulos

Veera.H


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig