Kurkistus tulevaan talveen | SELKEÄSTI KAUNISTA

Kurkistus tulevaan talveen

Meillä alkoi syysloma viikko ja matkustimme Kainuun maisemiin. Täällä suurin osa lehdistä on paikoitellen tipahtaneet pois. Tästä pisteestä ei olekkaan pitkä matka talven puolelle.

Kylmentyvien ja pimenevien päivien jälkeen on ihana kömpiä löhösohvalle ja aukaista hyvä ohjelma tai kirja. Talvisin ei tule lähdettyä ihan huvikseen minne vain. Silloin on ihana somistaa pakkastunnelmaa lämpimien sisätilojen äärelle. 

Päätinkin vähän fiilistellä etukäteen ja jakaa seuraavan talven sisustuksesta tärppejä sinulle!

Miltä näyttää seuraavan talven sisustus sisustajan näkökulmasta?


Yleisesti talvella nähdään tummia sävyjä ja pyöreitä muotoja. Avainsanoja sisustuksessa ovat kutsuvuus, tunnelma ja mukavuus. Mikä olisi ihanampaa kuin kotoilu, eritoten kun koti täyttää äskeisiä kriteereitä. Jaan teille seuraavaksi omat vinkkini, miten luoda talven tunnelmaa pienillä jutuilla kotiisi.

Marimekko ja Ikea ideat

Marimekolta tuli paljon uutuuksia syksyn ja talven sesonkiin. Etenkin musta väri esiintyy uutuustuotteissa hyvinkin paljon. Poimintana Marimekolta on Kuusikossa -kuosi, jota saa tänä talvena myös mustalla pohjalla. Kuosi käy hyvin niin jouluun kuin talveen. Lisäksi pidän sen ajattomuudesta. 

Tämän vuoden Marimekon syksy-talvi mallistossa saapui myös aivan ihania keramiikka uutuuksia, joista löydät tuotteita moneen eri käyttötarkoitukseen ja tunnelmaan. Omat lempparit uutuuksista on Ketunmarja -muki ja Musta Ming -maljakko.

Lähde: Finnish Design Shop

Lähde: Finnish Design Shop
Ikea julkaisi äskettäin heidän joulu/talvi malliston. Värmer -mallisto on erittäin maanläheinen ja pelkistetty. Ikeasta saa pienelläkin budjetilla tulevan talvet trendit kotiin. Mallisto sisältää pyöreitä muotoja, epäsymmetrisyyttä ja yksinkertaista muotoilua. Erityisesti malliston värimaailma on ympärivuotinen. 

Ikealta tuli myös Joulu 2019 -mallisto verkkosivuille, jossa erityisesti pisti silmään kranssipohja ja kynttilänjalka. Pohjaan on helppo tehdä juuri omanlainen kranssi. Lisäksi pohjassa on huomioitu kiinnitysrengas valmiina.

Lähde: Ikea

Värit, materiaalit ja muodot

Muutaman vuoden aikana mm. tummansininen -ja vihreä sekä petrooli ovat olleet suuri trendi. Petrooli on ollut hittisävy myös korosteseinän värinä. Näiden värien rinnalle alkaa hiipimään myös tummat seesteiset sävyt, ruskea ja korallinpunainen. Valkoisuus saa ympärilleen tummia, tunnelmallisia ja murrettuja värejä.

Talven sisustus pukee ylleen pyöreitä muotoja ja yksinkertaisia esineitä. Selkeys ja yksinkertaisuus yhdistettynä murrettuihin sävyihin ja luonnomateriaaleihin tulee olemaan tulevan talven sisustuksen linja. Luonnonmateriaalejen lisäksi myös puunväri tulee olemaan suosittua ja haluttua. Veikkaankin, että tummat puunsävyt kasvattavat talven aikana suosiotaan ja hiipivät takaisin kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Lähde: Society of Lifestyle

Valaisimet

Riisipaperi varjostimet lämpimillä valoilla tuo lämpöistä tunnelmaa talvi-illan keskellä. Myös puiset luonnolliset valaisimet tulee talven sisustuksessa esiin. Tuttuun tapaan kynttilä sesonki alkaa pian ja kohta pääsetkin tunnelmoimaan hämärässä miljöössä kynttilävalon ääressä. Trendikkäitä kynttilän sävyjä tulee olemaan mm. harmaa, beige ja valkoinen.

Lähde: Muurla
Nousiko sinulle ideoita tulevalle talvelle, joita haluaisit toteuttaa? Tykkää, jaa ja kommentoi.

Terkuin,








SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig