Pihistä tai panosta: Olohuoneen matto | SELKEÄSTI KAUNISTA

Pihistä tai panosta: Olohuoneen matto



Tämä on ensimmäinen blogin Pihistä - Panosta postaussarja. Tuon postaussarjaan samantyylisiä tuotteita kahdelle eri hintaluokalle. Tuun julkaisemaan postaussarjaan aina kerran kuussa uuden osan. Oon miettinyt tämän postaussarjan aloitusta jo pidempään. Päätin, että aloitan vuoden alusta julkaisut sarjalle. Katsotaan, miten nämä teitä kiinnostaa. Jos teillä on jotain ideoita tai palutetta, otan niitä mielelläni vastaan! :)

Postaussarjassa etsin samankaltaisia tuotteita eri hintaluokille. En halua täysin etsiä aina "kopiota" tietylle tuotteille. Postaussarjan tarkoitus on nostaa tuotteita, joita yhdistää tyyli, muoto tai suunnittelija. Tällä kertaa esittelen saman suunnitttelijan matto parivaljakon, joita yhdistää samankaltainen tyyli. Oon ite ihastellu kumpaakin mattoa ja nämä toimii varmasti monessa eri ympäristössä, jos ei halua räväkkää mattoa.

Pihistä: Finarte Aitta

Finarten Aitta matto on selkeästi edullisempi vaihtoehto. Saanan ja Ollin suunnittelemaa Aitta mattoa löytyy monesta eri koosta ja se on kudottu puuvillasta. Puuvilla matto on helppo putsata ja se on kevyempi. Pieneen tilaan tämä olisi siis parempi vaihtoehto, jottei tilan ilme muutu liian raskaaksi. Matosta löytyy myös muita värejä ja kokoja. Koon 160x230cm ovh. 190€.

Kuva: Finarte.fi

Panosta: Mum´s Koko iäksi

Mum´sin Koko Iäksi matto on myös Saanan ja Ollin käsialaa. Maton materiaali on villa, joten valkoinen pohjaväri taittaa hieman keltaiseen sävyyn. Tämä on hyvin tavallista villamatoille. Villa on myös helppohoitoinen materiaali ja se on myös pehmeä ja lämmin jalan alla. Koon 170x230cm ovh. 745€.
Kuva: Mums.fi
Mitä mieltä olet, pihistätkö vai panostasitko?

Terkuin
Veera.H

Lue myös:
Talven 2020 trendit
Olohuoneen pehmeät värit



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig