Hakola Lempi hylly - review | SELKEÄSTI KAUNISTA

Hakola Lempi hylly - review



Tätä hyllyä odotin pitkään. Ja vielä pidempään mietin sen tilaamista ja paikkaa. Oon ollu aika huono laittamaan olohuoneen seinille mitään tauluja tai julisteita. Niitä ei myöskään löydy muualtakaan meidän asunnosta. Oon ihastellu erilaisia julisteita ja mallaillut niitä päässä paikoilleen, mutta en omaksu tätä omaksi tavaksi.

Olohuoneen valaisin episodin jälkeen päätin, että seinävalaisimen rinnalle tilaan Hakolalta Lempi hyllyn. Se pääsi sohvan päälle seinän täytteeksi. Sen muotokieli on siro ja mielenkiintoinen ja aikanaan se varmasti kulkeutuu myös seuraaviin koteihin. Sen voisi laittaa myös yöpöydäksi tai miksipä ei eteiseen avainten säilytystasoksi. Käyttötarkoituksia on siis monia!


Lempi hyllyn asennus ei ollut vaikeaa ja kiinnitys on mietitty tuotteessa pitkälle. Hyllyä pitää tuijottaa hetki, että tajuaa, kuinka se on kiinni.  Asennus on helppoa, kunhan vain muistaa seurata selkeitä ja yksinkertaisia ohjeita. Ainut vaikeus meillä asennuksessa oli meidän pikabetoni seinät, johon saa iskuporakoneella porata työkseen siistit reijät.

ODOTUKSET VS TODELLISUUS


Suuri plussa hyllyssä on sen kotimaisuus. Omat kulutustottumukset suosivat kotimaisuutta niin pitkään kun mahdollista. Kodistamme löytyy myös Hakolan Moon rahi ja viime keväänä ostamani Day nojatuoli. Tykkään Hakolan brändistä ja pitkäikäisyydestä. Halutessani myös näihin tuotteisiin voisin ostaa irtopäälliset, jolla muuttaisin helposti ilmettä.

En ollut nähnyt tätä hyllyä ollenkaan livenä. Jouduin tekemään ostopäätöksen täysin eri kokemusten ja kuvien avulla. Myös Hakola brändinä vaikutti myönteisesti hyllyn vaikutelmaa. Nojatuoli ja rahi on ollut napakymppi hankintoja, joten tuskin hyllykään menisi pahasti mönkään. Odotukset olivat siis lähtötilanteeltaan jo korkeat ja todellisuus vastasi liki täydellisesti odotuksia. Ainut pieni miinus, jonka huomasin asennusvaiheessa oli hyllyn asettelu. Se näytti alussa hassulle, kun hyllyn takaosassa oli enemmän hyllylevyä.




Tämä tosissaan taitaa tuotteen nimensä mukaisesti olla oma lempi hylly tällä hetkellä. Se on hyvin viimeistelty hyllylevyä myöten. Vaikea edes miettiä mitään miinuksia, sillä ainakin omaan silmään se käy meille mainiosti. Postaus ei ole kaupallistitettu vaan perustuu omiin kokemuksiin.

Mitä mieltä olette hyllystä?

Terveisin
Veera.H

Lue myös:
Vinkit toimivaan eteiseen
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig