Näin takaan laadukkaat yöunet | SELKEÄSTI KAUNISTA

Näin takaan laadukkaat yöunet


Jee! Blogini palaa takaisin rentouttavan kesän jälkeen. Pienen paussin aikana onkin paljon sattunut ja tapahtunut. Nyt puhaltaakin uudet tuulet ja syksyllä aloitan opinnot Sisustus Akatemiassa. Sateisen kelin ohella oma vireyteni on ollut enemmän ja vähemmän koetuksella ja tässä postauksessa jaan omat vinkkini laadukkaaseen uneen.

Laadukkaat pussilakanat, ne ovat avain kaikkeen! Niillä vaihtelen makuuhuoneen tunnelmaa ja samalla makuuhuoneen värimaailmaa. Välillä makuuhuone on seesteisen tumma, mutta toisinaan se on iloisten värien sekoitus. Myös petaamattomana sänky näyttää kutsuvalta ja toimii omana sisustuselementtinään. 

Päiväpeitto on kotimme uusi tulokas vuoden takaa. Vuosien ajan olimme niin laiskoja, ettemme jaksaneet joka päivä pedata sänkyä. Samaan aikaan aloimme panostaa ihanan kuosisiin ja värisiin lakanoihin. Ns. "merkkilakanat" harrastus on siis lähtöisin ajalta, jolloin koimme päiväpeiton olevan meille turha.


Useimmat blogini aktiivisimmat lukijat ovat ehkä huomanneet Marimekko hulluuteni ja se on lempi brändini myös lakanoiden puolella. Aivan ykköslempparini ovat Marimekon tasaraita lakanat. Näitä toivon aina salaa lahjaksi ja sarjaa löytyykin kolmessa värissä. Oma vinkkini on yhdistää rohkeasti kahta eri väriä. Niin ainakin itse saan luotua meidän makkariin skandinaavista epätäydellisyyttä. Citymarketissa on myös muuten ihana Pentikin leimakampania. Ostin pitkän ja hartaan puntaroinnin jälkeen Pentikin Harmonia lakanat. Nämä pääsevät ehdottomasti seuraavana testattavaksi.


Pussilakanoista löytyy yllättävän paljon laatueroja. Totta kai materiaalilla on avain asemansa sille, miltä lakana tuntuu. Avainsanoja, joita pohdin omissa lakana valinnoissani ovat laatu, materiaali ja tuttu. Suosin jo entuudestaan tuttuja ja turvallisia valmistajia sekä materiaaleja. Sain kevään tienoilla lahjaksi ensimmäisen pellava lakanan ja lakana odottaakin parin ostoa.

Pussilakanoiden ohella myös petivaatteilla on tärkeä osuus omaan uneen. Nukun yleensä ties minkälaisissa asennoissa ja useimmiten hartia seutuni huutaa hoosiannaa.


Kokoan loppuun omat top kolmikon, joilla takaan laadukkaat yöunet.

1. Tunnelma

2. Pussilakanat

3. Petivaatteet

Panostatteko myös laadukkaisiin pussilakanoihin ja makkarin tunnelmaan?

Syysterkuin,SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig