Lomavinkki Vuokattiin | SELKEÄSTI KAUNISTA

Lomavinkki Vuokattiin




Meillä päin vietellään parhaillaan syysloma. Edellisessä postauksessa paljastinkin, että matkasimme viime perjantaina Kainuun maisemiin, Vuokattiin.

Vietämme lomaa Holiday Club Katinkullassa. Täällä riittää ihailtavaa luonnonhelmassa viihtyville ja myös kotimaanmatkailusta pitäville. Vuokatin aktiviteetit ovat huippuluokkaa ja tarjoavat tekemistä perheeen pienemmille asti. Vuosien varrella ei ole tullut kertaakaan mieleen, että viettäsimme lomamme jossain muussa paikassa.




Kun aletaan miettimään reissua, haluan lomailla kauniissa ja puhtaassa ympäristössä. Vuokatti on minulle jo entuudestaan aika tuttu paikka. Vuokatti kuitenkin täyttää kaikki ne kriteerit, joita kotimaan matkailussa arvostan. Täällä löytyy myös monipuoliset lenkkimaastot, jossa koirakaveritkin tykkää ulkoilla.

Vaikka ulkomailla käyminen on mukavaa, on kotimaassakin vielä paljon nähtävää. Suomessa on paljon kohteita niin kaupungin sykkeestä luonnon helmaan. Vuokatissa yhdistyy monipuolinen tekeminen koko perheelle tai pieni rentoutuminen kaksistaan.




Jokaiselle jotakin periaatteella on aika osuva tapa alkaa suunnittelemaan reissua. Olipa se sitten rentoutumista kylpylässä, luonnosta nauttimista tai liikunnallisia mahdollisuuksia.
Meidän päivään sisältyy jonkinlainen reippailuretki. Vuokatinvaarat tarjoavat monipuolisia ulkoilureittejä jylhillä maisemilla. Täällä on myös monipuoliset liikuntamahdollisuudet golfista ryhmäliikuntoihin. Superparkista löytyy monenlaista tekemistä perheen pienemmille, vanhemmalle ikäpovelle riittää tekemistä retkeilystä tai hemmottelusta. Ilta on hyvä päättää kylpylän spa tunnelmaan. Oma lempiasia kylpylässä on ulkona sijaitsevat savusaunat, paljut ja lampi.

Meidän perheen sisarruksilla on yhteinen viikko-osake Holiday Club Katinkultaan. Sen myötä palaamme jokainen vuosi näihin samoihin maisemiin. On mukava viettää viikko perheen kanssa kerran vuodessa. Tämäkin syysloma on nostanut monia muistoja mieleen lapsuuden tekemisistä. Viikko-osake mökki on suuri, johon mahtuu myös meidänkin laajentunut perhe. Toinen majoitusvaihtoehto on perinteinen hotelli, mikä sopii minilomalle ja pienemmälle seurueelle.




Jos siis pohdit vielä loma tekemistä, tässä löytyy oiva vaihtoehto. Jo muutaman päivän irtiotto vie ajatukset muualle ja antaa puhtia tulevaan talveen. Täällä voisi olla ihanaa viettää aikaa myös joulun alla!

Psst. Holiday Clubista löydät myös todella edullisia tutustumislomia noin satasella!


Lomaterkuin,


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig