Uudet tekstiilit olohuoneeseen | SELKEÄSTI KAUNISTA

Uudet tekstiilit olohuoneeseen






Olohuoneeseen saapui vihdoin kauan odotettu matto. Olin jo hieman tympääntynyt tuijottelemaan paljasta parkettipintaa. Matto löytyi Vm carpetilta ja valitsin ehkä jopa hieman riskialttiin värin koirakodissa. Pidin instagramissa taannoin kyselyn kumpaan mattoon päädyn hattaraan vai silkkitiehen.

Silkkietie on ainakin toistaiseksi täyttänyt kaikki odotukset sen pehmeydellä ja ulkonäöllä. Vaikka ulkona alkaakin olemaan koirakodin kauhukeli, ei mattoon ole tarttunut yhtään kuraisia tassunjälkiä tai muuta likaa. Ehkä hieman yllättävääkin sanoa, mutta valkoinen matto on löytänyt oman paikkansa omissa mieltymyksissä.

Toiseksi uuden maton myötä piti vaihtaa myös olohuoneen muut tekstiilit. Tyynynpäälliset vaihtuivat kaapista jo entuudestaan oleviin Marimekon tyynynpäällisiin. Marimekon tyynynpäälliset on minun lemppareita ja kaapissa löytyykin vaihtoehtoja moneen lähtöön! Tyynynpäällisten vaihdolla saa usein vaihdettua sävymaailmaa ja harmoniaa. Tämä on kyllä yksi minun ykköslemppari vakio pari, johon päädyn usein, mikäli jo käytössä olevat eivät vakuuta silmääni.



Löysin kirpputorilta muutamalla eurolla aivan upean makramen. Sävystä minulla heräsi suuret ennakkoluulot, kuinka saan ne sopimaan jo olemassa olevaan värimaailmaan. Olen ollut hieman skeptinen makrameihin, sillä mummolani pursui niitä lapsuudessa. Hieman hämmentävää, miten sisustustrendit kiertävät uudistuen vuodesta toiseen! 

Nämä "uusvanhat" tektiilit uudistavat olohuoneen ilmeen ja ikkunoista tuleva auringon valo jaksaa piristää entistä enemmän!  En tiedä onko se vain keväthulluutta vai mukautumista, mutta minulle ei niin mieluistasta sohvasta on muovaantunut yksi lempipaikoistani kodissa. Ehkä vinkkini onkin, että korosta sitä, mikä ei ole niin täydellistä.




Kotini onkin kokenut lyhyessä ajassa monia erilaisia sisustuskokeiluja sekä materiaaliratkaisuja. Alan löytämään oman linjan, mikä mielyttää silmää. Osa sisustuskokeiluistani ovat olleet onnistuneita, mutta ei niinkään ajankohtaan sopineita ratkaisuja kun taas osa kokeiluista ovat olleet totaalisia epäonnistujia. Löydät lisää kuulumisia ja kuvia instagramissani!

Keväistä viikkoa toivottelee:





SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig