Blogin takana osa 2 | SELKEÄSTI KAUNISTA

Blogin takana osa 2




Kuten lupasin, tässä on blogin takana osa 2. Mikäli et ole käynyt lukemassa ensimmäistä osaa, löydät sen tästä!

Pieni pilkistys haaveisiini tulevaisuuteen. Lista olisi erittäin pitkä, joten taidan tiivistää sen lyhyesti ja ytimekkäästi sanoihin opiskelupaikka, oma koti ja yrityksen perustaminen. Omat haaveni muuttuaivat aika yllättävästi itsellänikin viime syksynä. Olen lapsesta asti haaveillut uraa lääkärinä, mutta nykyisen työpaikan "ansiosta" haaveeni mukautuivat ajatukseen omasta yrityksestä. Onneksi löysin tulevaisuudensuunnitelmat, vaikka löysin ne hieman viime tipassa! Hyppäsin suoraan myös suorilla vaikeampaan vaihtoehtoon, mutta olen motivaation ansiosta valmis tekemään töitä ja paljon. Pelkkä ajatus täysin omasta yrityksestä ja työelämästä tuntuu hyvältä vaihtoehdolta omaan persoonaani nähden.

No, jos katselen tätä hetkeä, on minun pidettävä katse kiinni opiskelupaikan saamisesta. Toivon, että löytäisin itseni syksyllä kauppatieteiden opiskelijana, mutta tämäkin välietappi vaatii monia opiskelutunteja ja hermoja. Odotankin yleissivistävän koulutuksen jälkeen pureutumista oman mielenkiinnonkohteen opiskeluun ja etenkin syventävää tietoa tulevaan. Haluan ensimmäiseksi hankkia tiedot ennen yritystoiminnan aloittamista, sillä uskon, että alan tunteminen helpottaa kiperässäkin tilanteissa tehtäviä päätöksiä!

Jo parin vuoden päästä pääsemme (toivottavasti) muuttamaan täysin omaan kotiin. En malta odottaa suunniiteluprojektia ja toteuttamista. Unelmieni talo olisi omakotitalo hieman syrjemmällä aluella, mutta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varmaan muutkin unelmoivat omakotitalosta vesistön rannalla tai metsään rajautuvalla tontilla.. Pääni pursuaa ideoita ja mielikuvitus alkaa lentämään aina jokaisen pinterest seikkailun tai lehtien selailun jälkeen. Onneksi oma sisustussilmä on löytänyt oman mielyttävän linjan, mikä vastaa täysin itseäni. Ehkä pitäisi muistaa, että kuvat on vain kuvia ja todellisuus näyttää erilaiselta kun kuvanmuokkauksen jälkeen.


Sisustus on muovautunut minulle mielenkiinnosta harrastukseksi. Rakastan kokonaisuuden luomista yksityiskohtien avulla!

Entinen rakas harrastukseni pesäpallo sai jäädä historiaan muutama vuosi sitten. Pesäpalloa tuli harrastettua 13 vuotta, mutta opiskeluihin keskittyminen verotti liikaa aikaa ja pääpaino sille on aina tulevaisuudessakin. Olen aina pitänyt sisustamisesta ja omasta kodeistani, mutta homma lähti täysin lentoon, kun harkitsin oman blogin perustamista. Olen pyrkinyt kehittämään itseäni niin bloggaajana, sisustajana kuin ihmisenäkin. Olen tehnyt omaan sisustukseen myös pientä muutosta. Lisää siitä tuleekin kohta! Nyt kun katson ensimmäisiä postauksia kohta puolen vuoden päähän, niin huomaan edistystä (ja paljon). Olisi kiva kuulla myös teiltä vinkkejä ja kehitysideoita blogin pitämiseen. Tästä pääset tutustumaan aivan ensimmäiseen blogipostaukseeni!



Loppuunkin on hyvä koota muutama tavoite blogille, joita tarkastelen kesän jälkeen. Toivonkin blogin "1-vuotias syntymäpäivänä", että:

  1. olen onnistunut saavuttamaan lukijoilleni laadukasta sisältöä ja kasvamaan itse bloggaajana laadullisesti.
  2. olen pystynyt monipuollistamaan sisältöä aikaisempaa enemmän.
  3. olen pystynyt lähenemään teidän lukijoiden kanssa.

Viikolle olisi vielä pitkä to do lista. Onneksi maaliskuun puolessa välissä aikataulut hellittävät hetkeksi ja on aikaa hengähtää ja rentoutua enemmän. Toimeliasta viikkoa toivottelee:




SHARE:

1 kommentti

  1. Itse ajattelin samaa, että ensin koulu pois alta ja sitten yritys. Äidin yrityksen haluaisin lopulta ostaa, mikä vaatisi jonkin verran järjestelyitä ja tietysti liiketoimintatuntemusta. Tsemppiä sinulle tulevaisuuden kuvioihin.

    VastaaPoista

Haku

Blog Design Created by pipdig