Parvekkeen sisustus - Käytännöllinen myös talvella | SELKEÄSTI KAUNISTA

Parvekkeen sisustus - Käytännöllinen myös talvella





Päätin napata muutaman kuvan talvisesta ja valoa tulvivasta parvekkeesta. Parveke on meillä talvisinkin kesän ohella päivittäisessä käytössä tähystelyn muodossa. Ennen asuimme rivitalossa ja Lumo pääsi ympäri vuoden nuuhkuttelemaan ja vahtimaan omaa reviiriään. Parveke on vaikuttanut kuitenkin melkein täydelliseltä korvikkeelta takapihalle, vaikka se ei voi enää sopia hätävaraiseen ulkoiluun.


Minulle parvekkeessa on tärkeää pehmeys, selkeys ja mukavuus. Parvekekalusteina minulla on deNoordin polyrottinkikalusteet, joissa ihastuin kauniiseen polyrottingin sävyyn. Polyrottinki on helppo ja vaivaton pihakaluste, joten luulisin kalusteiden kestävän huippuna useamman vuoden!

Vierastan voimakkaita jouluvaloja, joten niitä ei myöskään löydy ripustettuina parvekkeeltamme. Luon tunnelmaa iltaisin kynttilöillä ja callunoiden päälle asetetulla hennolla valonauhalla. Valoitus onkin yksi suurimmista tunnelman luojista ja (onneksi) jokaisella on oma mieltymys siihen!

Tekstiilit parvekkeella tuo selkeyttä ja ryhtiä parvekkeen sisustamiseen.  Nojatuoleissa minulla on käytössä Pentikin tekstiilejä, sillä sävyt ovat kuin luotu talviseen pakkaspäivään. Saa nähdä, minkälaisia tekstiilejä löydän ensi kesäksi parvekkeelle!



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig