Kuinka saada asunnosta avoin - 3 vinkkiä sisustusratkaisuihin | SELKEÄSTI KAUNISTA

Kuinka saada asunnosta avoin - 3 vinkkiä sisustusratkaisuihin




Pienet neliöt voivat tuoda haasteita löytää oikea ratkaisu huonekalujen sijoitteluun. Vanhoissa taloissa keittiö oli vielä erillinen tila, johon ainoa ja oikea ratkaisu oli sijoittaa 2 henkilön ruokapöytä. Avoimet pohjaratkaisut mahdollistaa mitä erikoisimpiin ratkaisuihin niin keittiön ja olohuoneen sisustus vaihtoehdoille. Listaan kolme vinkkiä, kuinka saada tila näyttämään tarkkaan harkitulta ja tilavalta.

Kuinka saada asunnosta avoin

  1. Suosi pyöreitä muotoja - Pienessä Tilassa pyöreät muodot luovat tilan tuntua. Kun kaikki ei ole suorakulmaista ja särmikästä, rikkoo se sisustuksen tabuja ja jättää tilaa ympärille avarammaksi. Oman kotini pohjaratkaisu on mahdoton sijoittaa järkevästi kulmikasta ruokapöytää. Pyöreä ruokapöytä avaa tilaa ja toin yhtenevää ilmettä pyöreällä Vita Eos valaisimella.
  2. Verhot - Ikuisuuden Taistelu; verhotangot vai verhokiskot? Päätin tuoda uuteen asuntooni katossa kulkevat verhokiskot. Ihmismielen huijaaminen pienillä kikoilla on ovela keino luoda tilasta avoin. Verhoilla voidaan korostaa niin matalaa kuin korkeaa huonekorkeutta, mutta väärin asennetuilla verhoviritelmillä voi luoda tilaa ahtaammaksi ja tunkkaisemmaksi. Asuntoni huonekorkeus on olohuoneessa 3 metriä, joten päätin korostaa korkeutta ja ottaa kaikki mahdolliset "lisäneliöt" käyttöön.
  3. Suosi vaaleita sävyjä - Luo Kontrastia tekstiileillä ja yksityiskohdilla ja valitse oma juuri sinun oma värimaailma. Tuo värimaailmaa ilmi koriste-esineillä, valaisimilla tai korosteseinällä. Pienessä tilassa tummat seinät pienentävät tilaa ja imee kaikella jäljellä olevan luonnonvalon, varsinkin pimeänä vuodenaikana. Kannattaa olla varovainen, että muut tekstiilit tuovat valoa ja raikkautta.
Sisustamisessa on myös tärkeää tuoda juuri oma ilme + persoonallisuus asuntoon. Ole rohkea ja "sorru" liikaa muiden vinkkeihin jakoteihin. Kun sisustusratkaisu osuu oikeaan sen myös tietää ja tuntee!


Hyvää alkanutta viikkoa!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig