Joulu kodissani | SELKEÄSTI KAUNISTA

Joulu kodissani





Joulu siivous, piparin paisto sekä joulukuusen koristelu on suoritettu ja ainoastaan yksi päivä jouluaattoon! Kodissa tuoksuu joulukukkien, pipareiden ja puhdistusaineiden yhdistelmä ja ikkonoista näkyy upeita suuria lumihiutaleita. Vielä viimeinen työrutistus iltapäivällä ja vihdoin minäkin pääsen rentoutumaan joulun viettoon. Joulukuu vierähtikin vauhdilla, ja lahjojen osto jäikin perinteiseen tapaan aivan viime tippaan.

Joulu  saapui meille jo hyvissä ajoin. Tämän vuoden joulusisustus on ollut hillitty ja selkeä, enkä punaista väriä ole tuonut kuin joulukukilla. Muutoin oman kodin joulun värimaailma koostuu valkoisen, mustan ja harmaan tuomasta harmoniasta. Pienien yksityskohtien luominen on ollut on ollut oikea itsensähaastamis projekti, mutta kotini on valmis joulun viettoon ja se on täynnä joulun tuoksuja ja tunnelmaa. Vaihtelu virkistää värien suhteen myös jouluna!

Joulukuusen toin tänä vuonna hyvissä ajoin. Sulatus näyttäisi olevan nappisuoritus, sillä kuusesta ei ole lähtenyt lähes ollenkaan neulasia. Olenkin saanut nauttia lisäviikon joulukuusen tuomasta tuoksusta ja sen tunnelmasta. Mikäpä ei olisi parempaa kuin katsoa jouluelokuvaa kuusen kynttilöiden valossa viinilasin kera.

Hyvää Joulua 2018 kaikille lukijoilleni.


 



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig