Inspiroiva olohuone - mustavalkoinen on aina varma valinta | SELKEÄSTI KAUNISTA

Inspiroiva olohuone - mustavalkoinen on aina varma valinta



Olohuone on paikka, jossa vietän suurimman osan vapaa-ajastani. Hyvin sisustetussa ja raikkaassa olohuoneessa viihtyy paremmin. Olohuoneessa, niin kuin muissakin talon huoneissa, on valtavasti erilaisia värivaihtoehtoja sisustuksen toteuttamiseen. Värien valinnassa on hyvä muistaa, että yleisilme yhdistyy asunnon muihin pintoihin. Mustavalkoista värimaailmaa kuvaillaan tavanomaiseksi, mutta se on aina varma valinta tilaan kun tilaan.


Aloin kokoamaan sohvan kautta olohuoneen värimaailmaa. Olen kokeillut tuoda ilmettä värikkäillä tekstiileillä ja kuviollisella matolla, mutta se päätyi osaltani todellakin huti suoritukseksi ja ehkä hyvä niin! Yksinkertainen tunnelma on enemmän oma juttuni ja opin sen monien värien avulla. Mustan ja valkoisen yhdistäminen ei ole helppoa, sillä siinä on vaarana raskas ja vallitseva lopputulos.

Olen hyvin tarkkasilmäinen sisustaja, sillä en halua tuoda kotiini liian valkoista tai liian värikkästä yhdistelmää. Jotkut pitävät harmonisesta makuuhuoneesta ja piristävästä olohuoneesta. Asunossani, kuten myös olohuoneessa, annan yksityiskohdille tilaa tulla esiin. 

Kokonaisuuteen toin ripauksen myös ripauksen hopeaa. Sohvan jalkasarja ja lattiavalaisin ovat tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, joka keventää mustan ja valkoisen värikirjoa! Esimerkiksi valaisimien tai taulujen väreillä pystyy luomaan mitä idyllisempiä luomuksia. Pienillä yksityiskohdilla huoneen ilme muuttuu heti jännittävämmäksi ja ne pehmentävät vallitsevaa värimaailmaa.



Moni kuvailee mustavalkoista sisustusta tylsäksi, mutta se toimii aina ja on silti kodikas! Olohuoneen sisustusksen inspiraatio voi lähteä tapetista, sohvasta, jostakin huonekalusta tai ihan pienestä tekstiilistä. Jos edes harkitset mustavalkoista huonetta, suosittelen todella ryhtymään toteuttamaan sitä. Se ei ole tylsä vaan pikemminkin arvoituksellinen ja arvokas!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig