Makuuhuoneen raikas ilme | SELKEÄSTI KAUNISTA

Makuuhuoneen raikas ilme




Makuuhuone blogissa esittelyssä ensi kertaa. Makuuhuone on kaksioksi yllättävän suuri. Entisessä asunnossa makuuhuoneessa oli vain 7 neliötä ja muuton myötä makuuhuoneen koko nousi 11 neliöön. Koristetyynyillä olen luonut itseä mielyttävän värimaailman ja niillä saa todella helposti värimaailman mieluisaksi!

Meillä on makuuhuoneessa Värisilmältä ostettu tapetti. Vaikka tapetti on ihana, on maaliseinää helpompi puhdistaa. Veikkaan, että tapetti saa vaihtua jossain vaiheessa takana olevaan valkoiseen seinään.


Päiväpeitto on uusin hankinta makuuhuoneeseen. Sen metsästys oli monen kulman takana, ja sovituksessa oli mitä erilaisia päiväpeittoja. Huomaamatta valkoinen oli kuitenkin ehdottomasti paras vaihtoehto. Ennen minulla oli käytössä vaaleanharmaa päiväpeitto, mutta väri imi huoneen ainoatkin valorippeet. Ikkunamme on makuuhuoneessa pohjoiseen päin, joten valoa pitää kaikin konstein tuoda.

Koira kotina valkoinen ei ole kuitenkaan vaihtoehdoista kaikken järkevin. Onneksi koirani tykkää makoilla mahdollisimman pehmeissä paikoissa, joten ainakin toistaiseksi shaali on toiminut päiväpeiton suojana hyvin.






SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig