Kevään inspiraatiota | SELKEÄSTI KAUNISTA

Kevään inspiraatiota

Aiheeseen liittyvä kuva
etuovi.com

Ihanan rentouttava viikko alkaa olla takana päin. Viikko kului sohvalla löhöilyyn, ulkoiluun ja kevään fiilistelyyn! Vaikka pimeät illat ovat vielä täällä, minulla on ollut iloa ja puhtia suunnitella kotiini keväistä ilmettä.

Olen aina pitänyt harmonisesta värimaailmasta, mutta sisustuslehtiä ja blogeja lukiessani olen huomannut kiinnittävän huomiotani entisestään värikkäämpiin sisustuksiin. Ehkä omana tavoitteena on tuoda enemmän persoonallisuutta ja raikkautta kotiini erilaisin värein.

Aiheeseen liittyvä kuva
etuovi.com
Kuten aijemmissa postauksissani on tullut ilmi, olen aivan rakastunut pastillin sävyihin! Etsinnässä on ollut uusia koristetyynynpäällisiä ja valinnan varaa riittää. Pinen kodin haaste värimaailmassa on sitten aivan eri juttu.

Mietittävää riittää, kuinka pystyisin tuomaan värejä ilman suurta värikirjoa! Olen pyrkinyt ottamaan omissa kulutustottumuksissa huomioon laadukkuuden ja ekologisuuden, joten uusiin tuntemattomiin brändeihin saan vielä tutustua. Suurin osa kaappini koristetyynyistä on ostettu Marimekosta, mutta onneksi minulta löytyy myös muutama muu vaihtoehto!

Aiheeseen liittyvä kuva
etuovi.com
Uuden kotini sisustus on vielä keskeneräinen ja esineet etsivät vielä omille paikoilleen. Etsinnässä on vielä esim. selkeä lattiavalaisin ja lepotuoli Ikeasta nopeasti temmattujen tilalle. Aivan uuden asunnon sisustusratkaisut ovat tuottaneet kylläkin välillä harmia yksinkertaisuuden takia. Ehkä kevään aiheuttama inspiraatio ratkaisee tämänkin "ongelman".


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig