Nojatuoli haaveita | SELKEÄSTI KAUNISTA

Nojatuoli haaveita


Täydellisen nojatuolin löytäminen on erittäin haastavaa. Tuolin laatu ja muotoilu ovat minulle tärkein peruste juuri sen oikean löytymiseen.


Olohuoneessani on vielä yksi nurkkaus, joka kaipaa nojatuolia. Olen ihastellut monia klassikko tuoleja ja ehkä joku päivä niistä ihanuuksista astuu kotiimme! Yksi tuoli on pistänyt silmään sen upealla sirolla muotoilulla. Hakolan Day nojatuolissa yhdistyisi kaikki perusteet, mitä nojatuolilta vaadin.


Hakola.fi

Viime viikolla tilasin kangas näytteet haluamistani väreistä Hakolan nettisivuilta. Näytteet saapuivat erittäin nopeasti muutaman päivän sisällä postilaatikkoon. Kankaat ovat upean sävyisiä ja rakastuin aivan heti niihin! 

Tilasin kahdesta kangasvaihtoehdosta useamman sävyn. Kankaiden sävyt muistuttavat paljon toisiaan, mutta kankaan rakenne on erilainen. Lauritzon's Florist ja Stark kankaat tuottavat oikeaa päänvaivaa, sillä ensimmäinen päätös kankaasta on jo tarpeeksi haastava.Koirakotina materiaalin valitseminen on minulle ykkösjuttu. Koiramme rakastaa pehmeitä korkeita paikkoja, missä on hyvä näköyhteys. Veikkaan, että loppujen lopuksi nojatuoli olisi vaan hänen tähystyspaikka, joten kankaan hutivalinnalle ei ole varaa. Tuolin päällisen vesipestävyys ja mahdolliset irtopäälliset vain vahvistavat mieltymystäni oikean nojatuolin löytymisesta!

Onneksi kankaiden värit muistuttavat paljon toisiaan, eli kunhan oikea sävy on löydetty, se löytyy myös valitsemastani kankaasta.


Mallailin ruokapöydän tuolia tulevan nojatuolin paikalle. Tila todella tarvitsee jotakin! Nojatuolin ja tilan suhteen on tärkeää jättää nojatuolille avaraa tilaa ympärille. Milloinkohan sisustukseni saavuttaa oman silmän täydellisyyden?SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig