DIY: Keväinen kranssi | SELKEÄSTI KAUNISTA

DIY: Keväinen kranssi



Uudenvuoden ja joulun vietto on takanapäin, joten suuntaan katseenikin kohti tulevaa kevättä ja lisääntyvää valoa. Itse kaipaan jo hieman valoisia päiviä ja lämpöä. Päätin tehdä kotiini keväisen kranssin, jossa yhdistyy vehreys ja hempeys. Kohta on aikakin tuoda myös omaan sisustukseen hieman ilmettä ja väriä!

DIY: KRANSSI

1. Kranssin punontaan tarvitaan kranssipohja. Itse ostin oman kranssipohjani tavallisesta marketista muutamalla eurolla. Kranssipohjan voi myös tehdä itse, esimerkiksi rautalangasta.


2. Omassa kranssissa käytin kukkakaupasta ostettuja oksia. Oksien valinnassa kannattaa kuitenkin huomioida, miltä ne näyttää kuivuneena. Monet ovat käyttäneet mm. eukalyptuksen oksia kranssissa. 



3. Kranssin punontaan voi käyttää monia erilaisia lankoja. Kranssini on punottu valkoisella paksummalla langalla. Lanka taipuu kranssin muotoon ja se on helppo piilottaa oksien alle.



Sirolla kranssilla on helppo tuoda erilaisia värejä sisustukseen ja sitä on helppo muokata vuodenaikojen vaihtelun mukaan. Kranssin voi punoa myös kokonaan tai sen voi jättää myös puolittain tyhjäksi. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana! Tein eukalyptuskranssin ennen joulua. Sen pääset näkemään tästä.



SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Haku

Blog Design Created by pipdig